Om Prolink International

 

Prolink international er produsent og total-leverandør av etterlysende ledesystmer. Selskapet har 9 ansatte, hvor flere av disse har jobbet innen fagområdet siden begynnelsen av 90-tallet. Vi besitter solid kompetanse både mht. utdannelse og erfaring.

Hovedkontoret til Prolink International, Mo i Rana. Produsent og leverandør av etterlysende ledesystem I dag er Prolink en ledende leverandør av etterlysende produkter i Norge. Selskapet leverer både standariserte og skreddersydde løsninger til ulike prosjekter.

 

 

Vi har gjennom årene utviklet produkter og monteringsløsninger som gjør at etterlysende merking kan benyttes i de aller fleste bygg. Fra å være et produkt som i utgangspunktet kun ble benyttet på vanskelige brannobjekt som skip og i tunneler, har Prolink vært med på å bidra til at etterlysende ledesystem nå finnes i alle typer bygg som skoler sykehjem, hotell, kontor og industribygg.

 

Gevinsten ved etterlysende ledesystem er høy sikkerhet (lavtsittende synes også i røyk), lave investerings og driftskostnader, samt lang levetid. Som hovedregel greier systemet seg med den ordinære almen-belysningen, og vil i så møte også være et miljøvennlig produkt. Intet energiforbruk, intet bytte av pærer/led eller batteripakker.

 

 

DNV - Sertifikater:

 

 

EC Type-Examination Certificate

QS - Certificate of Assessment - EC

Approval of Service Suppliers

 

 

Prolink er sertifisert av Det Norske Veritas.
Kart Prolink International, Mo i Rana Produsent av etterlysende ledesystem. NS:3926

Prolink International AS - Sikterigata 9 - 8622 Mo i Rana - tlf: 75 19 87 30     e-post: prolink@prolink.no