Etterlysende rømningsmerking montert i aluminiumsprofil. Alt er produsert av Prolink International. Prolink Produkt
Etterlysende rømningsmerking montert i aluminiumsprofil. Alt er produsert av Prolink International. Prolink Produkt
Prolik skilt kan monteres i en rekke ulike rammer. Her en aluminium utførelse
Prolik skilt kan monteres i en rekke ulike rammer. Her en aluminium utførelse
Prolik skilt kan monteres i en rekke ulike rammer. Her en gull aluminium utførelse
Prolik skilt kan monteres i en rekke ulike rammer. Her en sort aluminium utførelse

Hovedkatalog

Last ned

Rammer, designprodukter og kvaliteter

 

Prolink leverer etterlysende produkt i ulike utførelser og kvaliteter. Spesiellt viktig er å være oppmerksom på at det kan leveres ulike etterlysende kvaliteter, slik at det kan tilpasses ulike lysforhold. Prolink har den fordelen som produsent at vi innenfor visse rammer kan spesiallage kvaliteter som fungerer under dårlige lysforhold, eller som fungerer etter mange timer i mørke. Ut fra dette finner vi forsvarlige løsninger for de fleste bygg.

 

De etterlysende produktene kan leveres i ulike utførelser som laminerte elementer med særdeles god slitestyrke, i aluminiums-utførelse eller på akryl.

 

Skilt kan leveres med eller uten rammer. Vi besitter 4-5 standardrammer, men kan også fremskaffe spesialvarianter der det måtte være ønskelig. I tradisjonelle bygg anbefaler vi innramming av skilt ut fra estetiske hensyn. Tatt i betraktning at skiltene vil ha en lang levetid, vil det å legge litt ekstra ressurser for å få frem en penere installasjon være en fornuftig investering. I et finere bygg kan en løsning med en påkostet og eksklusive fasettskjærte akrylskilt være riktig, mens i et skolebygg kan en variant av vår solide aluminiums rammer være løsningen. Vår tynne Gunnar-ramme, som også tåler mye juling har falt i smak hos mange. Se i billedarkivet på ulike varianter, eller kontakt oss for drøfte ulike løsninger.

 

Skreddersydde skilt til ditt bygg?

 

Vi kan og skreddersy utforming og skiltstørrelser slik at det blir optimalisert for nettopp ditt bygg. Ved Clarion Hotel & Congress ble det bla. produsert en 3-dimensjonal trekant i «gull» og etterlysende for å ivareta det estetiske.

Gjennom å investere litt tid kan vi i samarbeid finne  den løsningen som ivaretar estetikken og rømningskravene i ditt bygg ved og gi rømningsmerkingen det lille ekstra.

 

Festeanordninger

 

Den vanligste festemetoden for skilt er at de limes fast. Dette gir et godt feste, tar seg pent ut og er en hurtig og rimelig måte å få merkingen på plass. Hvis ønskelig kan skilt skrues på plass, eller det kan benyttes andre festeanordninger som pendler eller festeanordninger i rustfritt stål, aluminium eller annet.

 

Prolink International AS - Sikterigata 9 - 8622 Mo i Rana - tlf: 75 19 87 30     e-post: prolink@prolink.no